Saturday, 3 May 2014

Macam Mana Gambar XXX Awek Melayu Boleh Tersebar Dalam Blog?

Gambar Hiasan

Gambar awek atau gadis melayu bogel makin tersebar di beberapa laman blog. Gambar bogel tersebut juga didakwa merupakan gambar peribadi dari telefon bimbit yang tanpa sengaja diupload oleh pihak tidak bertanggungjawab.Menurut kajian, dipercayai teman lelaki kepada gadis melayu ini adalah orang yang bertanggungjawab atas penyebaran gambar bogel kekasih mereka. Ada yang sanggup meminta gambar bogel dari kekasih sendiri untuk jadi tatapan. Namun, apabila sudah putus cinta pihak lelaki akan mengugut untuk siarkan gambar peribadi mereka di internet.  Sama seperti kes ini...

gambar sebenar 1

Kelmarin Polis mula mempersoal kenapa mesti Hilmi Hazimin Malek, yang dikehendaki bagi membantu siasatan kes penyebaran gambar separuh bogel Eli Wong lari ke Indonesia untuk bersembunyi.Adakah Hilmi bersalah?? Kalau betul la dia tak salah kenapa dia lari ke Indonesia..

Banyak persoalan yang timbul mengenai kes lari ini...Siapa yang sediakan dokumen palsunya??..Siapa yang menajanya semasa tinggal di Indonesia secara haram??..

Polis kena siasat betul-betul apakah Hilmi yang lari atau dipaksa lari atau dilarikan....Pastinya semua ini akan terbongkar tak lama lagi..Tunggu!!!!....

                                                                    gambar sebenar 2
Polis hari ini mempersoalkan tindakan Hilmi Hazimin Malek, yang dikehendaki bagi membantu siasatan kes penyebaran gambar separuh bogel Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pelancongan, Hal Ehwal Pengguna dan Alam Sekitar Selangor Elizabeth Wong, melarikan diri ke luar negara sehingga ditahan pihak berkuasa Indonesia di Pulau Batam kerana memiliki dokumen perjalanan palsu.
"Kalau dia (Hilmi) tidak bersalah, mengapa dia patut takut dan lari ke luar negara, kalau dia berada di pihak yang benar, maka beliau perlu menjelaskan segala-galanya," kata Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur ACP Aziz Zakaria kepada Bernama.  
Beliau berkata keterangan Hilmi Hazimin akan membantu siasatan terperinci polis berhubung rakaman dan penyebaran gambar Wong.  
Sebuah portal Indonesia sebelum ini melaporkan seorang rakyat Malaysia dikenali sebagai 'Azmin Helmi', yang kemudian disahkan sebagai Hilmi Hazimin, ditahan Imigresen Indonesia kerana memiliki dokumen palsu.  
Hilmi dikesan mempunyai alamat di Ampang, Selangor dan dikatakan memiliki kad pengenalan serta kad keluarga Indonesia palsu.  
"Kita telah merakam kenyataan ibu bapa dia (Hilmi) dan kita percaya kes ini dapat diselesaikan dengan segera," katanya. - BERNAMA

Kepada kaum wanita, anda dinasihatkan supaya tidak memberikan gambar seksi atau peribadi anda mahupun kepada teman lelaki anda..

5 comments:

  1. Replies
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete