Saturday, 4 October 2014

Apa Reaksi Adi Putra Bila Gambar Separuh Tlanjang Miliknya Didedahkan?Ingatkan kes melibatkan Adi Putra dan seorang wanita Johor, Nooraida Abdul Talib, 30, sudah ‘tutup buku’ apabila pihak polis mengklasifikasikannya sebagai ‘no further action’ manakala Nooraida diceraikan suaminya.
Namun bekas suami Nooraida, Amiruddin Othman, 51, dilihat kembali memanjangkan keadaan apabila memuatnaik gambar Adi Putra yang hanya bertuala dalam tandas bersama komen, “Yes my X salah tapi the other tak mengaku”.
Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan jika gambar ini adalah gambar yang dikirim Adi Putra kepada Nooraida sepanjang perkenalan singkat mereka.
Jika benar mengapa agaknya ia tidak ditunjukkan Amiruddin ketika kes sedang hangat dibicarakan?
Adi Putra dalam satu sidang media pada 13 Disember tahun lalu mempertahankan diri bahawa dia tidak bersalah sebagaimana tuduhan Amiruddin selepas pihak polis menggugurkan kes yang difailkan pasangan suami isteri berkenaan yang disiasat di bawah Seksyen 509 Kanun Keseksaan iaitu melakukan gangguan seksual.
Apa pun, kita nantikan respon daripada Adi Putra memandangkan pelakon ini pernah mengeluarkan kenyataan bahawa dia akan mengambil tindakan jika masih dikaitkan dengan kes ini.
September tahun lalu, Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim, 33, didakwa menjalinkan skandal dengan Nooraida dengan berbalas mesej dan bertukar gambar lucah walaupun baru seminggu berkenalan.

View the original article here

No comments:

Post a Comment