Tuesday, 14 October 2014

BERITA Gadis Tingkatan 1 Diliwat Dalam Rumah Kosong Sebelah Rumahnya

 

Seorang pelajar perempuan tingkatan satu diliwat seorang lelaki dalam sebuah rumah kosong berhampiran sebuah ladang di Pangkor, di sini, baru-baru ini.Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam itu, mangsa yg berusia 13 tahun dipercayai mengikuti suspek yg dikenalinya ke sebuah rumah kosong terletak bersebelahan dengan rumahnya.


Menurut laporan SinarHarian hari ini, setelah berada di rumah rumah kosong itu suspek memaksa mangsa melakukan hubungan seks.


“Mangsa melawan dengan tidak menuruti permintaan suspek. Melihat mangsa meronta-ronta, suspek bertindak membuka pakaian mangsa dan terus meliwat menyebabkan mangsa menjerit kesakitan,” katanya.


Bagaimanapun, kata sumber, mangsa berjaya diselamatkan seorang lelaki yg mendengar jeritan mangsa dari rumah kosong itu.


“Lelaki itu segera mengetuk pintu rumah terbabit untuk melihat individu di dalam rumah berkenaan. Keadaan itu menyebabkan lelaki tersebut melarikan diri.


“Mangsa kemudian dibawa ibu bapanya ke balai untuk laporan dan membuat pemeriksaan di hospital,” katanya.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Manjung, Asisten Komisioner Jaafar Baba mengesahkan menerima laporan kejadian tersebut.


“Kita sedang berusaha mengesan dan menangkap suspek. Kes disiasat mengikut Seksyen 377C Kanun Keseksaan kerana melakukan persetubuhan yg bertentangan dengan aturan tabii tanpa kerelaan,” katanya.View the original article here

No comments:

Post a Comment