Tuesday, 21 October 2014

GOSIP!!! Erin Malik Kunci Mulut Berkenaan Gambarnya Yang Tersebar Di Kelab Hiburan


Selebriti jelita yg baru melangsungkan perkahwinan nya Erin Malik masih belum jawab mengenai Gambar Viral yang di katakan diri nya yg kini tersebar di media sosial.


Melalui ruangan Hiburan di Utusan Online, Erin Malik masih belum jawab mengenai gambar Viral tersebut.

Terkejut Goyah apabila melihat foto-foto Erin Malek yg menjadi viral di laman sosial beberapa hari lepas.

Ini bukan foto majlis pernikahan atau resepsinya bersama suami, tetapi tiga keping foto dia berada di kelab malam dalam situasi mendebarkan.

Kononnya, si Erin yg popular menerusi drama bersiri Misiku Kuza itu sedang asyik sekali berhibur di sebuah kelab, seiring dengan Oktoberfest yg dikecam banyak pihak.

Apa sebenarnya cerita di sebalik gambar ini? Jangan tanya Joyah. Sampai hari ini, Joyah pun tidak pasti apakah foto itu merupakan adegan daripada salah satu drama lakonan Erin atau memang benar gambar dia sedang bersosial.

Joyah cuba mendapatkan penjelasan daripada Erin. Namun, sejak bergelar isteri kepada ahli perniagaan, Erin seperti agak berat untuk membalas panggilan pihak wartawan.

Walaupun Joyah tahu dia ada membaca Whatsapps yg dihantar, pelakon itu memilih untuk berdiam diri yg mana ini meninggalkan tanda tanya kepada semua orang.

Apapun, Joyah harap Erin akan tampil menjelaskan semuanya. Sekurang-kurangnya kita lebih jelas dan tidak membuat tafsiran yg kurang molek mengenai pelakon cantik ini.

Lagipun ini bukan kali pertama Erin berhadapan dengan isu kontroversi, jadi para pembaca dan peminat Erin di harap bersabar menunggu penjelasan dari Erin mengenai gambar tersebut yg di kecam hebat di media sosial, pada Erin Semoga berbahagia bersama suami tercinta.

 


View the original article here

No comments:

Post a Comment