Monday, 13 October 2014

Kisah Benar Pasangan Meninggal Kemalangan Ngeri Ketika Sedang Bermukah...

Satu hari beliau dan rakan-rakan telah menerima satu panggilan palsu berkenaan satu kemalangan yg telah berlaku di lebuhraya utara selatan. Oleh kerana untuk mengesahkannya maka beliau dan rakan2 telah ketempat yg dikatakan oleh pemanggil namun tiada apa yg terjadi disana. Dalam perjalanan pulang, waktu itu pukul satu pagi, hujan turun renyai-renyai.
Di satu persimpangan susur keluar dari lebuhraya, mereka ternampak sebuah mpv mewah yg terbalik dan remuk sekali kerana melanggar divider yg tajam. Mereka segera turun dan melihat kemalangan itu dengan niat ingin menolong kiranya ada yg terselamat. Tetapi apa yg mereka saksikan sungguh dahsyat dan menyayat hati. sesuatu yg tidak tergambarkan dahsyatnya.
Mereka jadi terkedu, tergamam, tiada sepatah perkataan pun yg dapat menggambarkan betapa dahsyatnya kejadian itu, semoga Allah melindungi kita semua dari kejadian yg seumpama ini. Pemandu mpv mewah itu telah pun mati terkulai di kerusi pemandu kerana kecederaan parah di kepala. MPV tersebut begitu remuk sehingga bumbungnya menghimpit kesemua pemandu dan penumpang di dalamnya.
Di bahagian belakang mpv mewah tersebut terdapat tiga susuk tubuh manusia. Seorang wanita dalam empat puluhan dan dua lelaki dalam dua puluhan. Tidak terdapat seurat benang pun pada tubuh mereka. bo gel-sebo gelnya. Wanita dan salah seorang lelaki itu dalam keadaan berp elukan kepala mereka pecah, darah menyembur di merata tempat, tulang rusuk mereka hancur dan tikam menikam antara satu sama lain, dahsyat sekali. tulang punggung wanita itu pula hancur.
Lebih dahsyat lagi dengan jelasnya mereka lihat zak ar lelaki itu masih di dalam kem aluan wanita itu. Langsung mereka tidak dapat dipisahkan. Lelaki yg seorang lagi sedang dalam na zak dengan kecederaan parah di kepala, dan sayup-sayup kedengaran suaranya memanggil.. mummy….
mummy…. mummy…… Tangan pemuda yg melekat pada perempuan itu masih memegang zakar lelaki yang nazak itu.
Ahli bomba itu terjelepuk. tidak pernah dalam hidupnya terbayang akan boleh terjumpa keadaan seperti ini. Dengan semangat dari kawan-kawan, beliau segera bangun dan mengambil gergaji besi untuk memotong kenderaan yang remuk itu. Mereka mesti melakukannya secepat mungkin, sebelum kejadian yang memalukan itu dilihat oleh orang ramai.

View the original article here

No comments:

Post a Comment