Wednesday, 22 October 2014

OH ARTIS!!! Merungkai Misteri Burger Nora Danish


"Nampak sweet couple ini makan di gerai burger Look For The Sign, Sungai Penchala. Suka bossned dapat burger besar," Itulah kata-kata seorang blogger terkenal sebaik menatap sekeping gambar Nora Danish dan buah hatinya, Nedim Nazir sedang makan burger.

Ada sesuatu yg cukup mengejutkan apabila korang melihat gambar tersebut.

Burger milik Nora Danish seolah-olah terangkat dan terbang sendiri. Jika tidak diperhatikan dengan teliti ramai yg akan hairan dan tertanya-tanya, tak gitu?



Sebenarnya, pinggan Nora Danish yg berisi burger dihulurkan oleh satu tangan putih yg seakan tidak kelihatan kerana dikaburi dengan cahaya lampu.

Jadi, korang tak perlulah terkejut ya... lagi satu tak perlula marah aku letak tajuk gempak macam kat atas tu hahaha

View the original article here

No comments:

Post a Comment