Sunday, 26 October 2014

OH ARTISKU!! Aidil Zafuan & Zarema "BABYMOON" Di Legoland


Siapa tak kenal dengan Aidil Zafuan, bekas suami Rita Rudaini. Kini beliau sangat bahagia bersama isteri barunya Zarema. Mereka juga sekarang sedang menantikan kehadiran cahaya mata sulung.

Tidak. Kami bukan nak cerita mengenai tuntutan nafkah anak-anak oleh bekas isterinya, Rita Rudaini. Itu kami akan update perkembangannya kemudian apabila ada sebutan kes.

Kali ini kami nak kongsikan dengan anda semua saat-saat indah Aidil Zafuan dan isteri kesayangannya, Zarema Zainal yg sedang menikmati ‘babymoon’ mereka.

Apa yg lebih menarik, menerusi foto-foto yg kami terima, mereka bukan pergi berdua sahaja.

Tapi turut disertai pasangan selebriti yg tak kurang meletupnya iaitu Ayu Raudhah dan Zaquan Adha. Kata kembar, kemana pun mesti nak bersama. Hehe.Bukan main seronok mereka semua di sana ya. Tengok macam ibu bapanya pula yg excited berbanding anak-anak kecil Ayu dan Zaquan.

Mana taknya, bila ada masa free macam ini lah mereka nak merapatkan hubungan kan. Kalau tak, mesti Aidil dan Zaquan sibuk beraksi di atas padang je. Apa tunggu lagi, jomlah kita intai apa lagi aktiviti yg mereka buat di Legoland.
Aidil bukan sahaja pergi bersama isteri tercinta tetapi dengan kembarnya Zaquan. Bercuti satu-satu Malaysia katakan bila lagi nak bercuti dengan isteri tersayang. Jangan cemburu ok. Layan

 


View the original article here

No comments:

Post a Comment