Wednesday, 29 October 2014

PENDEDAHAN!!! Wajah sebenar lelaki serupa UAI dalam video panas palsu

Baru-baru ini kita dikecohkan dengan penyebaran video panas Ustaz Azhar dengan seorang perempuan berdurasi 38 saat. 


Selepas video itu tersebar pelbagai tomahan telah dilemparkan kepada Ustaz Azhar Idrus ada juga yg tidak percayainya.

Kemudian orang ramai dengan Ustaz Azhar telah tampil menafikan sekeras-kerasnya video tersebut adalah ustaz Azhar dan mengatakan ada pihak tertentu cuba jatuhkan Ustaz Azhar dalam menyampaikan dakwahnya.

Ada juga mengatakan Video ini telah diedit oleh penyokong UMNO atau orang kuat UMNO dengan alasan Ustaz Azhar Pro PAS jadi mereka telah edit dan menfitnah Ustaz Azhar.Tidak dapat dipastikan siapakah yg edit video tersebut dan menyebarkan fitnah ini yg pasti dalam video ini bukan Ustaz Azhar Idrus.

Berikut bukti yg dapat Admin Sertakan

Dalam gambar diatas terdapat perbezaan telinga Ustaz Azhar dengan Wajah yg diedit dalam video tersebut. Berikut dikatakan wajah lelaki sebenar dalam video panas yg tersebar.


Jadi kepada yg sebar fitnah ini anda terimalah balasanya nanti dosa dengan Allah boleh bertaubat Dosa dengan manusia selagi tidak mohon ampun tanggunglah akibatnya tambahan pula fitnah seorang ustaz yg menyampaikan ilmu agama.

Kepada rakan-rakan yg membaca dan melihat pendedahan ini mohon jasa baik anda share info ini menerusi button share yg disediakan dibawah mudah-mudahan dengan bantuan anda jenayah fitnah kepada UAI ini dapat diketahui Umun.View the original article here

No comments:

Post a Comment