Monday, 20 October 2014

Remaja Lelaki Di Tangkap Buat Projek Dengan Boneka Dalam Pasaraya

Brooksville - Seorang remaja lelaki berusia 19 tahun itu dituduh melakukan perbuatan s*eks dengan kuda mainan semasa berbelanja di Wal-Mart pada hari Selasa lalu, kata polis.

Sean Johnson, dari 4602 County Road 302, Lake Panasoffkee, bertindak mencurigakan "dengan  mencari-cari" setelah memasuki pasaraya berkenaan, petugas pencegahan kehilangan menjelaskan kepada polis Brooksville.

Petugas melihat Johnson mengeluarkan mainan dari rak dan membawa ke bahagian peralatan tempat tidur di mana dia melakukan masturbasi ke atas boneka haiwan itu. Insiden ini telah dirakam oleh  kamera. Apabila Johnson kembali rak mainan. ianya telah "tercemar" dan tidak boleh dijual, kata polis.

Johnson melarikan diri dari pasaraya tetapi ditangkap oleh polis berhampiran. Dia ditangkap dan dibawa ke Penjara County Hernando. Johnson dituduh melakukan pekara tidak sopan dan kerosakan awam dan jenayah. Dia ditahan di penjara Hernando County pada hari Selasa dengan jaminan sebanyak $ 1,500.View the original article here

No comments:

Post a Comment