Sunday, 2 November 2014

GEMPAR!!! Giliran Erra Fazira Official Fanpage dihack

Selepas fanpage Nur Fazura dihack beberapa hari lalu, tiba giliran Erra Fazira Official Fanpage di laman Facebook pula dihack. Kerja siapa la agaknya ni. Dah macam trend artis pula akaun laman sosial dihack.



Berita ini diperoleh menerusi laman Instagram Erra sendiri yg meminta pengikut dan peminatnya untuk unlike page berkenaan.



Kalau nak tahu, ada satu post yg menunjukkan suatu yg mustahil akan dimuat naik atau dikongsi oleh Erra. Apalah orang sekarang ni. Tak suka duduk diam agaknya. Dah banyak sangat kemahiran dan ilmu macam ni pula jadinya, hmmm.



 Semoga para hackers sekalian akan sedar daripada kesilapan yg anda lakukan. Baru je suka-suka tengok Gambar pose anak Erra Fazira Meletop, timbul pulak pasal berita yg tak gembira macam ni. Semoga Erra Fazira tabah dengan dugaan ini.











p/s : Semua screenshot dan tulisan artikel milik penuh BLOG GOSIPMALAYSIA



 


View the original article here

No comments:

Post a Comment