Wednesday, 29 October 2014

KOLEKSI!!! 16 Foto adik perempuan Neelofa, Ameera bercuti di Thailand

Mesti anda semua dah tengok foto Neelofa atas katil yg dikatakan bernilai hampir RM 1 Juta tu kan?Aih. Kalau kumpul duit gaji sampai bersara pun tak tentu lagi kami dapat baring atas katil tu.Huhu.

Ha..Buat mereka yg ketinggalan, Neelofa dan keluarga sebenarnya kini berada di Phuket, Thailand dan menginap di Iniala Beach House.



Tapi, nak dijadikan cerita, adik perempuan Neelofa, Ameera dikatakan sengaja mahu showing off kekayaan mereka sekeluarga yg mampu untuk berada di tempat penginapan semewah itu.



Nah. Ringkas tetapi padat jawapan yg diberikan oleh Ameera. Kami juga bersetuju dengan jawapan yg diberikanya. Yelah, rasanya share gambar percutian tu adalah satu perkara yg biasa kan?

Malah, menerusi ruangan komen, ramai juga yg backup Ameera dan sekaligus menyelar komen-komen negatif yg dilemparkan kepada gadis itu.

Yeah. Haters gonna hate. Daripada kita layankan komen-komen negatif tu, lebih baik kita enjoytengok gambar percutian mewah mereka sekeluarga -.




































 


View the original article here

No comments:

Post a Comment