Sunday, 9 November 2014

DUNIA!!! Berpuluh-puluh Foto Selebiri Singapura TersebarLebih kurang 50 keping gambar bogel dan erotik pelbagai aksi yg dipercayai milik pemenang pencarian model majalah lelaki FHM Singapura, Jamie Ang telah tersebar secara meluas di Internet.

Kebanyakan gambar bogelnya itu dilaporkan sudah tersebar sejak April lalu melalui khidmat pesanan mesej peribadi di laman-laman forum online.


Menurut laman forum tersebut, gambar-gambar sensasi itu telah diperoleh menerusi sebuah forum lucah tempatan. Sesetengah gambar itu memaparkan aksi Ang yg diambil gambarnya menerusi telefon pintar dan sesetengahnya lagi diambil oleh jurugambar profesional di mana kredit namanya terdapat di sudut gambar tersebut.

Menurut jurucakap FHM Singapura, gambar-gambar tidak sopan Ang itu diambil sejajar dengan penglibatannya dalam pertandingan pencarian model majalah tersebut.

Apa yg menariknya menerusi laman web Ang sendiri, dia pernah menyatakan tidak akan sesekali menerima sebarang tawaran melakukan ‘photoshoot’ secara berbogel dan tidak berpakaian.

 


DUNIA BARU


View the original article here

No comments:

Post a Comment