Sunday, 9 November 2014

GAMBAR!!! Luahan sayu Almy Nadia kerana didakwa gemuk dan perut besar

Pelakon Almy Nadia tidak senang dengan sikap sesetengah pihak yg gemar mempersoalkan saiz kandungannya yg kini berusia lima bulan.

Almy atau nama sebenarnya Almy Nadia Aminuddin Shah, 28, juga berasa bengang apabila timbul perbandingan badannya semakin berisi dan tidak seiring dengan usia kandungan berkenaan.

"Orang asyik tanya dan bercakap, kenapa perut saya besar? Kenapa saya gemuk? Anak kembar ke? Besarnya perut! Rasa nak marah saja, tetapi saya bersabar kerana kalau menjawab setiap persoalan itu, lebih banyak lagi soalan yg ditanya.

"Yang penting saya dan anak dalam kandungan sihat dan tidak perlu makan macam-macam ubat,"
katanya yg dihubungi mStar Online di sini pada Rabu.


Selasa lalu, Almy telah menulis status di Instagram dengan meluahkan rasa kesal terhadap segelintir pengikutnya yg sering pertikaikan saiz tubuh badannya yg semakin membesar.

Almy turut menjelaskan dia kini sedang mengandung lima bulan yg menjadi penyebab badannya semakin berisi selain dia mempunyai rangka badan yg besar.

Sementara itu, Almy juga tidak faham apabila terdapat individu tertentu mengkritik soal pemakaiannya yg dianggap tidak sesuai bagi ibu mengandung.

"Semuanya tidak kena untuk mereka. Baju saya pakai pun orang nak buat penilaian dan kemudian saya dikritik kerana baju yg dipakai itu dianggap tidak sesuai.

"Dah kata mengandung, mestilah semua baju yg dipakai akan nampak ketat. Pening membaca komen-komen mereka yg tidak masuk akal,"
ujarnya kecewa


 


View the original article here

No comments:

Post a Comment